Post by oloutdazado on Feb 11, 2022 4:31:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара бесконачне новчиће ▞▞▞
▞▞▞ Mobile Legends: Bang Bang 2022 version ▞▞▞
Дао сам ову оцену јер игрица мало лоса и ускоро излази Леагуе оф Легендс Вилд Рифт.Гаме ис деед
П2В! Скинови (за новац) дају предност.
Моонтон, поправи ово што пре! Након Иин ажурирања и када играте класични или било који режим, џојстик је нестао и нећете моћи да померате свог хероја >
Поправљено мс, увек када игра мс је 283 или 221 не могу да играм, поправљено или избриши игру
Игрица није за једну звездицу него за минус хиљаду звездицу, али пошто не може мање ево једна јер игрица багује нису хероји уопште балансирани мора да се поради на много тога и када већ копирате Леагуе оф легендс бае га ископирај те како треба а не овако ретардирана је игрица милион посто препоручујем је свима који желе да почну лол па да виде како ће се снаћи на њему
Имам стални проблем са покушајем да отворим апликацију и потребно је вечно да се отвори, а већину времена се чак и не отвара. Изузетно сам љут и разочаран што програмери још нису урадили нешто чак ни након што сам разговарао са корисничком службом.
Топина
добра игра поправља осветљеност
Увек сам волео ову игру све до пада и Супееер спорог преузимања ресурса, можда је за неке људе брза, али за мене то можда није наш сигнал или мој телефон. Живим на изолованом месту и мој телефон је једноставно јефтин па се надам да ће МЛ бити флексибилан и не превише груб према људима који имају исти проблем као ја.
Нема проблема са мрежом.. Али увек заостаје... 😑 А шта се десило са АЛПХА Динаман касама са подешавањем, али спорим кретањем није у нападу након подешавања.
Игрица је одлична сомо ми се несвиђа што заузима пумо мегабајта алије топ
Тросо много батерије зато дам 3 звездице
Увек касни, поправите то, не могу ни да играм лепо и не могу да видим догађај. 😐
Стално излази кад уђем у игру после пет мин изађете поправите то
У 80% случајева ми дају предност у мом тиму, размишљам да избацим игру
Изгубити
Нешто није у реду са млбб-ом када се икада пријавим у игру потребно је 11 минута да се пријавим. И сви моји пријатељи су нестали са моје листе пријатеља као да их нисам пратио. Понекад су њихови токсични играчи и када их пријавите, ништа се једноставно неће догодити, листа пријатеља је грешка јер се то дешава сваки пут када се пријавим, поправите ово. А цена скинова је тако јебено висока, мислим да понекад играчи могу себи приуштити куповину скинова, молим вас, учините то мало ниже, разочаран сам због овога.
Било би пет звездица, али АФК систем је мало превише на ивици. Мој Пинг је био 36 мс и одједном је АФК упозорење искочило ниоткуда, упркос чињеници да је мој Пинг и даље био исти, што је довело до мене не могу да се играм са пријатељима. Ако и када то поправите, добићете пет звездица од мене, а до тада ће остати 3
Најбоља моба игра икада...али провод је тако проклето неправедан...али ипак дајем 5 звездица јер је веома сјајна и забавна....
Hustle Castle: Королівство Рольові srnx
Све док не будете почели строжије кажњавати троловање, "лов скилл" и афк игрицу ће бити лоша!
Одлична игра, али имам телефон ниске класе, има само 2 ГБ рам-а и када ми понестане простора за складиштење, наставиће да додаје више ХД-а или ресурса иако немам довољно простора за складиштење
Ова игра је прилично добра, али најгоре је то што моји саиграчи увек тролују и покваре се сваки пут када почнем рангиран меч, мечење је мало неправедно. Једном сам срео ТОП 5 колумбијских врховника који је користио ханзо у рангирању, док су моји саиграчи ниско рангирани и превише их је лако победити.
Заиста волим игру, али заузима толико простора на мом телефону као што је 4ГБ. Можете ли да додате опцију где можемо да бирамо да ли да преузмемо или не преузимамо моделе приказа хероја и коже? то ће заиста помоћи корисницима кромпира као што сам ја да ослободе мало простора док још увек играју вашу сјајну игру, хвала. ☺ Изменићу своју рецензију ако унесете промену
Зашто игра почиње да се замрзава усред игре Исправите то
Глупа игра, 90% нобс у игри, афк, храњење.... ја пријављујем нобс а ти глупа игра ниси пријавила нобс сваки пут...
Искрено, волим да играм ову игру од 2019. до 2020. године, међутим, ове 2021. године сама апликација ради лоше. Понекад се гаси без разлога и имајте на уму да се гаси током игре колико је то дуготрајно. Молим вас моонтоон урадите нешто како треба. Како можемо да уживамо у игрици, веза се већину времена губила, превише заостајања током РГ/ЦЛАССИЦ-а.
КАТАСТРОФАЛНО ОДЛИЧНА ИГРИЦА
Пошто сте одобрили Естесову кожу, даћу вам 3 звездице. Екран за учитавање МЛ-а се замрзава. Поправи ово молим те.
Можда би снижавање цене ваше коже помогло многим људима. А можда би више људи купило ту кожу. Не само богати људи, већ и људи који имају нормалне приходе такође могу потрошити и купити вашу кожу. Ако желите да више људи купи кожу, немојте да повећавате цену, размислите о играчима који ће купити тај скин.
Јос само мало и Леагуе оф Легендс Рифт излази, Мобиле Легендс РиП јбг доста сте се на тудју грбацу вукли
Mobile Legends: Bang Bang ایکشن jci
Одлицна игрица уз абтеите је све боља и боља
Добра игра мој телефон ради добро, али зашто мој брат брата не ради када ја и мој брат покушавамо да играмо мл и он ме је такође обавестио зашто увек црни екран ахххххх увек црни екран 😡😡😡😡
Добра игрица...
То је сјајна и забавна игра, посебно када имате добру интернет везу. С друге стране, надам се да ћу повратити свој налог који је хакован.
200+мс мајку му нет кида, то мора да се поправииии!!!!!
Ово је одлична МОБА игра и графика је заправо закржљала. На мом уређају ради скоро глатко. Међутим, систем повезивања је лош. У рангираном режиму, увек се поклапам са нубовима који не знају како вештине функционишу или троловима. Ако се спремам да достигнем други ниво (пример, Епиц ИИ до Епиц 1), срећем тролове у свом тиму, а играчи другог тима су професионалци. Половина хероја је уравнотежена, али неки од њих нису. На пример, Лејла може два да гађа нишанџију све док критикује. Оштећење вештина неких хероја је такође неуравнотежено. Као Ланселот. Његова вештина 2 буквално наноси више штете од његове Ултимате. А за Одетте, њен улт и чаролије су мало надјачани јер једноставно наношење штете њеном Вештином 1 наноси преко 300 магијске штете у раној игри. Када користим њен Ултимате, он наноси ненормалну штету и може да убије непријатеље у року од неколико секунди, али ако ме Цхоу шутне или ако сам погођен вештином контроле гомиле, то буквално поништава Ултимате и морам да чекам читавих 30 секунди. Дакле, поправите то на неки начин. Неуравнотежен је и систем кажњавања. Играчима дајете само поруку упозорења за нормалне извештаје и смањење кредитног резултата за АФК извештаје. Знам да већина играча озбиљно схвата АФК, али мислим да се ви концентришете само на АФК. Веза је заиста одлична, још увек могу да је играм са нормалном Ви-Фи везом. Када играм са лошом везом и придружим се мечу, веза је и даље у реду у одељку за одабир хероја. Кад ме пошаљу на ратиште, буквално заостаје. Знам да је ово моја грешка, али некако нема смисла. Било би боље када би се приказала порука која каже да је ваша веза лоша и да се препоручује да се не придружите мечу или чак да вас спречи да се дружите ако је ваша веза лоша. Догађаји су кул, али награде су буквално смеће. Сваки догађај који направите, уобичајене награде су фрагменти хероја, фрагменти коже, магични прах и улазнице. За играча који обично не пуни дијаманте као ја, немогуће је освојити добру награду као што су Пурпле Скин Фрагментс (заборавио сам име) и Елите скинови без поновног пуњења дијаманата.
2 звездице зато што је упаривање неравнотежа, као што је у мом тиму много преговарача о смећу, такође лоше перформансе, док је у другом тиму супротно, и осећам се лоше јер је мој сигнал веома добар, али на бојном пољу то изазива заостајање и никада се нисам осећао добро. Поправите то.
Превиси багова и не може да се игра!!!!! Поправите то!!!!!
Mobile Legends: Bang Bang Akčné cjej
Хвала вам на ажурирању прилагођене песме коју сте ставили на врх теме М3 Рисе као један од избора❤. Али надам се да ћу умањити ажурирање...🙄😌 Не могу ускоро да играм ову игру. немам много простора у меморији телефона😪🥺 И увек имам заостајање током игре.
Игрица је добра али мени тако стално нестају ликови молим вас поправите то
Mobile Legends: Bang Bang Märulimängud cmt
Само да питам да ли ће се још додавати нови хероји?Иначе игрица је ок😃