Post by oloutdazado on Feb 11, 2022 4:43:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Talent - Restaurant fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Talent - Restaurant fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda poveča denar ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Talent - Restaurant fever 2022 version ▞▞▞
Igra mi je všeč, vendar je nekatere ravni težko izpolniti
Dobra igra. zelo težko dobiti 3 zvezdice, vendar mi je všeč tak izziv. Ampak ne morem iti dlje v trgovino s sladoledom.
Cooking Talent - Restaurant fever Стратегије ccta
Igra je bila sprva zabavna ...je tako zanimiva ... toda ko nadgradim orodja, je več potrebnih diamantov ... uganite, katere diamante je težko dobiti ... in ko končam z burgerjem, sladoledom, in kebab, ne morem odpreti kavarne in picerije.. bilo je tako dražeče... tudi jaz sem končal vse stopnje s 3 zvezdicami.. Prosim, popravite...
Odlična igra!! Zabavno in enostavno igranje!! Edina stvar, ki ni super, je nadgradnja opreme in izdelki so res dragi!! Če želite napredovati, boste morali gledati na tono dodatkov, da dobite kovance!!
V redu, kul je v redu, toda več tistih, ki so kdaj naredili to igro, naredi izboljšanje, naredi več hrane
Te igre so zelo zanimive. Všeč mi je bilo . Ko sem namestil to igro, sem mislil, da ne bo zanimiva, vendar je zelo čudovita igra in mislim, da bi morala ta igra imeti drugi del, vendar bi moral biti tudi ta del zanimiv kot ta del. Igral sem veliko iger, kdo je prvi del je tako zanimivo, a drugi parir je dolgočasen
Igra je lepa, vendar je nivojev več
je lepo, vendar je prepočasno v smislu kuhanja, vendar še vedno uživam
Tako lepa je in nauči me kuhati Moja najljubša sta sladoled in burger in igra mi je zelo všeč
Kdaj je odprta 4. restavracija? Vedno piše, da pridem kmalu, dolgčas mi je.
Preveč oglasov in nekaj težav z zaostajanjem
Zelo mi je všeč ta igra. Toda s čim? Čas je prekratek. Bilo naj bi 20 strank, vendar jih je prišlo le 18 in nivo se je končal. Stranke so nestrpne! Rad bi vam dal pet zvezdic, vendar si je ne zaslužite, razen če odpravite težave
všeč mi je ta igra
To je zelo dobra igra, vendar sem končal 3 restuarant in ne morem naprej, ker vse kar pravi, bo kmalu prišlo.. Kako kmalu bo to??? zelo obožujem igro.
dam samo 1 zvezdico bcz obstaja samo 3 stopnja ne več. Sovražim to aplikacijo, ker je njena časovna omejitev 3:30, vendar daje le 2 minuti. prosim, odklenite raven kave.
res uživam v igri, vendar je ne morem končati in sem izgubil čas zaradi dodatkov, ki se pojavijo med mojo igro
Različni materiali in različna naročila so vznemirljiva.
To je zelo osupljivo
Ne morem odkleniti restavracije 3 y eh steww n ta igra mi je bila res všeč. I need bk cooking fiver game
Ne morete nadaljevati, ko poučujete 4. stopnjo, je zelo slabo
Ta igra je zelo dobra. je zelo zanimiva igra. jaz ljubim to igro
To je zelo zanimiva igra. Igral sem to igro, ki ima veliko nivojev. Ta najboljša kuharska igra, ki sem jo kdaj igral
Ta igra je lepa, samo ne vem, ko moram hrano posredovati stranki, namesto da bi kliknil obrok in ga poslal osebi, ki je hrano naročila
Zelo zabavna igra 😊😍
To je dobra igra, vendar ni mojega tipa v tej igri, če nimate veliko denarja, potem nimate ničesar
Ta igra je zelo dobra neverjetno kul, vendar sem zelo žalosten, ker je mojih 50 diamantov izgubljenih, ki jih zaslužim s trdim delom v mini restavraciji, prosim 🙏 vrnite mi moje daimonde, prosim, zelo sem hvaležen razvijalcu. Čakam na vaš odgovor 😭🥺😥
Cooking Talent - Restaurant fever Strategiya akta
Zakaj se kavarna in picerija ne odklene?
preveč oglasov in tudi počasen
Zakaj za vraga ne morem odpreti 3. restavracije? Tako razočaranje...
Všeč mi je dobra igra, vendar naj bo hitra, če je mogoče, ko stranka pride po hrano
Poskusi nio lng install sa cp nio..ky mdyo nmi mn nga app..zato dajem 1 zvezdico😀
Bilo je lepo igrati in res sem užival v igranju kuharske talent restavracije, bilo je smešno. Vključite lahko pico🍕🍩
Igra preneha napredovati po 2. trgovini, ki je sladoledarnica.
Cooking Talent - Restaurant fever Strategiya akta
Razburljiva igra, hkrati pa morate biti hitri.
lepa igra, ampak prosim reši moj problem....stožci v sladoledarni ne delajo.
Če tam daš naročilo, jih ne morejo zlahka prejeti
Odlično, vendar želim igrati več in naslednja faza bo kmalu..tako že mesec dni
Zabavno je, toda ko nameravate vzeti burger, se ta zagori, ga morate skozi zabojnik in ocvrti več, da je hrošč treba popraviti.🐝 🐝 🐝 🐝
Hej, ta igra je zelo dobra in zanimiva ta igra je brez povezave to je zelo lepo, poskusi tudi to igro. ta igra je zelo smešna
Preveč oglasov
Zelo mi je všeč ta igra, toda razlog, da sem ji dal 3 zvezdice, je zato, ker ne morem odkleniti četrte in pete restavracije in se ne motim!!!
Jackal Squad - Arcade Shooting Аркаде bkb
slabo sredi igre dodaj pridi na prenesi facebook samo nima smisla kolikokrat v igri čakati
Všeč mi je igra, vendar je dodatkov malo preveč
To je najbolj poštena kuharska igra, kar sem jih kdaj igral. Dejansko je izvedljivo, zaradi česar je zabavno. Ni vam treba porabiti pravega denarja in obstaja veliko priložnosti, da pridobite vse pomembne dragulje, da lahko nadgradite. Všeč mi je.
Zeloooooooooooooooooooooooomomomomom imam rad to igro, vendar jo naredite bolj zabavno. Razvijalci bi morali narediti nekaj dodatnih sprememb v igri, da bo bolj zabavna in epska ter jo naredite težjo.
Všeč mi je igra, dobra je
Od 11. stopnje ni tako enostavno, vendar je dobra kuharska igra
z mojo prvo izkušnjo je tako osvežujoča. zelo sem užival. Začenjam oboževati to igro in tudi zame je nekoliko zahtevna. Mislim, da sem končno našel svoje zdravilo za dolgčas. precej zadovoljivo. hvala za to
preveč oglasov