Post by oloutdazado on Feb 11, 2022 4:46:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Geometry Dash Lite ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Geometry Dash Lite IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats γεννήτρια πολύτιμων λίθων ▞▞▞
▞▞▞ Geometry Dash Lite 2022 version ▞▞▞
Σταυράτη: καλώς ήλθατε σ·τ1ιν Ελλάδα! Ας lite, (ιnfml.) ... Να τη χαίρεστε is an expression that is used very often by Greek speak- Ρον: Είναι ο γιος μου.
Δεν ειναι και τοσο ωραιο.Ειναι πολυ ευκολο να το τερματισεις γιατι εχει πολυ μικρες πιστες.
Παίζω αυτό το παιχνίδι για πολύ καιρό και είναι υπέροχο, αλλά μια μέρα όταν ήθελα να παίξω το παιχνίδι ΟΛΗ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 0! ήταν σαν να εγκατέστησα το παιχνίδι και κάθε φορά που το εγκατέστησα έπαιζα λίγο και μετά μερικές ώρες αργότερα πάλι στο 0. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό το παιχνίδι, αλλά τώρα το έχω και απλώς το επεξεργάστηκα γιατί ήθελα να ελέγξω αν το έκανε ακόμα αυτό και το έκανε! Ακόμη και μερικά λεπτά μετά το παιχνίδι, όλες οι βαθμολογίες μου στο μηδέν. Ωστόσο, δεν έχουν αυτό το πρόβλημα στο ipad
Geometry Dash Lite Arkade qubb
Το γαμοπαιχνιδο ενω παταω να πηδηξει ο μικρος τετραγωνος μαλακας δεν το κανει
Τρεις πόντους στη βαθμολογία γιατί έχει πολλές διαφημίσεις και, επίσης, μερικές φορές παρουσιάζει προβλήματα.
Πιο σπαστικό πεθενεις
rageeee paixte to alla epasa to kinito m 2 fores epeidi rageara
κατεβάστε Geometry Jump apk τελευταία έκδοση από Flairmark Game Studio ... γεωμετρία άλμα όσο μπορείτε. γεωμετρία παιχνίδι 2016. ... Geometry Dash Lite.
Αυτό είναι ένα φρικτό παιχνίδι, κάθε φορά που προσπαθούσα να πηδήξω θα με σκότωνε. Προσπάθησα να το κάνω σε πολλά διαφορετικά επίπεδα και δεν λειτουργεί. Συνέχισε να με σκότωνε Δεν μου αρέσει αυτό το παιχνίδι.
Geometry Dash is back with a brand new adventure in Geometry World ... geometry dash lite and versions geometry dash world , geometry dash
υπέροχο, διασκεδαστικό παιχνίδι και θα του έδινα πέντε αστέρια, αλλά ο λόγος που του έδωσα τέσσερα είναι λόγω του πόσες διαφημίσεις έβαλαν σε πολλές διαφημίσεις, αλλά συνολικά υπέροχο παιχνίδι!
Έχει καλές πίστες
💪🦵🦶👈👉☝️👆🖕🖕🖕🖕🖕🖕✋🖐👇✌👌🤞👍🖖👎🤘✊🤙👊🤟👋🤚🤜🤛👐🙌🤲🙏🤟✍👂🤝👂💅🦴🦴🧠🧠🧠
Πιο καλη μαλακια δεν εχει
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, του δίνω 5 αστέρια γιατί είναι διασκεδαστικό και προκλητικό. Είναι επίσης απογοητευτικό, αλλά αυτός είναι ένας άλλος λόγος που μου αρέσει. Είναι το είδος του παιχνιδιού που με κάνει πιο νωρίς όταν βρίσκομαι καλύτερα στο υψηλό μου σκορ
Geometry Dash Lite Arkádové jmqf
Είναι πολύ καλό που σίγουρα θα πάρετε το παιχνίδι, αλλά ορισμένα επίπεδα είναι δύσκολα, αλλά αυτό το παιχνίδι σημαίνει να προκαλέσετε τον εαυτό σας, να το δοκιμάσετε.
Είναι δύσκολο να παίξεις και είναι εύκολο τώρα, αλλά δύσκολο να κατεβάσεις HAHAHA αλλά ακόμα 3 αστέρια⭐⭐⭐
Η Εφαρμογή Android Geometry Dash Lite Της RobTop Games Περιλαμβάνεται Στην Κατηγορία Παιχνίδια Arcade. Η Τρέχουσα Έκδοση Είναι 2.2 Κυκλοφόρησε Στις
Είναι πολύ διασκεδαστικό κατά τη γνώμη μου. Δεν είναι πεινασμένοι για χρήματα. ελάχιστα προσθέτει! Το βρίσκω πολύ καλό παιχνίδι! Ακόμα και χωρίς την πλήρη έκδοση είναι ακόμα καλό! Όσο περισσότερα είναι τα επίπεδα τόσο πιο δύσκολο γίνεται! Είναι μια διασκεδαστική πρόκληση. Αλλά μπορείς να θυμώσεις. Αλλά δεν φταίνε αυτό. Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο παιχνίδι!!! Είναι πραγματικά καλό! Αν σας αρέσει ή όχι μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας βαθμολογώντας το! Δεν πειράζει αν δεν σου αρέσει, όλοι έχουμε διαφορετικές απόψεις.
Η μουσική είναι δροσερή, αλλά είναι δύσκολο να νικήσεις το επίπεδο 1 με την πρώτη σου προσπάθεια.
Είναι εντάξει, αλλά μερικές φορές κάνει σφάλματα, αλλά αυτό είναι εντάξει, οπότε η βαθμολογία μου για αυτό είναι τρία αστέρια, επειδή δεν είναι το καλύτερο παιχνίδι που θα μπορούσατε να παίξετε, αλλά παρουσιάζει πολλά προβλήματα, είναι απλά τυχαία επίπεδα και ναι!
Για όσους λένε για την πλήρη έκδοση δωρεάν υπαρχουν μικρά παιδιά και αν ανεβάσουν πίστα θα τα πιάσει η αστυνομία! Α, και ποτε βγαίνει το clubstep;
Μετά από πολλές προσπάθειες να σπάσω το τηλ. Μου επιτέλους τα κατάφερα με το geometry dash~-~
Το αγαπώ τόσο πολύ και η μουσική είναι καταπληκτική
Το παιχνίδι είναι βράιο,αλλά σπαστικό και είναι βραίω για να περνάς την βρά σου.
Λατρεύω απόλυτα το Geometry Dash και δεν το έχω παίξει εδώ και καιρό και δεν ήταν εγκατεστημένο, οπότε το εγκατέστησα και δοκίμασα ένα από τα σκληρά επίπεδα και το καταφέρνω πολύ και μετά ξαφνικά εμφανίζεται μια διαφήμιση επάνω και μόλις τελείωσε ήμουν νεκρός και το παιχνίδι τελείωσε! Το παιχνίδι δεν σταμάτησε όταν ήρθε η διαφήμιση, αυτό είναι πραγματικά χάλια. Αποφάσισα να απεγκαταστήσω την εφαρμογή, η ευχή ήταν πολύ λυπηρή για μένα γιατί την αγαπώ τόσο πολύ!
Το μισώ τόσο πολύ αυτό το παιχνίδι, είναι εξαιρετικά εθιστικό και κάθε φορά που κάνω παρέα με τον φίλο μου το παίζει ασταμάτητα χωρίς να μου δίνει σημασία, είναι πολύ απογοητευτικό το πώς μπορεί να το παίζει αυτό για ώρες και να μη μου μιλάει ούτε μια φορά. είναι τόσο κακό που θέλω να του δώσω 0, αλλά δεν μπορώ, οπότε του δίνω 1.
Einai telio Ala Tha mporousate na balete level creator
Μαλακεια ορθια
Η Apple ανακοίνωσε τους νικητές των 2021 App Store Awards
Περίπου κάθε 3 ή 5 δευτερόλεπτα υπάρχει μια τεράστια αιχμή καθυστέρησης όπου ο ρυθμός καρέ πέφτει στα 5 fps και αυτό το κάνει έτσι, όταν πατάω την καταραμένη οθόνη μου, το πάτημα καταγράφεται στο παιχνίδι δευτερόλεπτα αργότερα και είμαι νεκρός. Σε 50 προσπάθειες στο πιο εύκολο επίπεδο εξαιτίας αυτού. Έχω παίξει Geo Dash για χρόνια και δεν μου άρεσε ποτέ μέχρι τώρα. Διορθώστε τον καταραμένο ρυθμό καρέ και θα το παίξω ξανά.
Αγόρασα αυτό το παιχνίδι, οπότε γιατί συνεχίζω να βλέπω διαφημίσεις;;; Αφαιρέστε τις διαφημίσεις σας από το παιχνίδι σας, πληρώσαμε χρήματα για αυτό, είναι τόσο τοξικό όταν είστε στη μέση του παιχνιδιού (πράγμα που απαιτεί πολλή εστίαση σε αυτό το παιχνίδι) και ξαφνικά εμφανίζεται μια διαφήμιση που εμφανίζεται!!! Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών. Δεν υπήρχαν διαφημίσεις και μου άρεσε γι' αυτό. Χωρίς περιττά πράγματα όπως "δείτε αυτό το βίντεο 12 δευτερολέπτων για άλλη μια ευκαιρία", το ίδιο το παιχνίδι δεν έχει κουμπί επανάληψης (μπορείτε να το ενεργοποιήσετε αν θέλετε) και σας επαναφέρει για να παίξετε.
Αυτό το παιχνίδι είναι φρικτό, δεν μπορώ να ξεπεράσω αυτό το ένα επίπεδο, παρόλο που το επίπεδο στο οποίο έχω κολλήσει είναι το πρώτο επίπεδο του παιχνιδιού, είναι τόσο απογοητευτικό, τουλάχιστον δώστε μας πρώτα ένα σεμινάριο και διδάξτε μας πώς να παίζουμε το παιχνίδι αντί να μας χτυπάτε αμέσως. μια δύσκολη αποστολή που κανένας αρχάριος σαν εμένα δεν μπορεί να κατανοήσει να ολοκληρώσει, οπότε το παιχνίδι περιμένει από εσάς να μάθετε τα πάντα μόνοι σας ή να γίνετε αμέσως επαγγελματίας χωρίς καμία αρχική εκπαίδευση, πρότασή μου προσθέστε ένα φροντιστήριο
Το πιο δύσκολο παιχνίδι
Αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο μέχρι στιγμής, έχω λίγους μήνες να το παίζω. Δεν έχω περάσει ακόμη τα επίπεδα, αλλά είμαι σε αυτή τη διαδικασία Μόνο που δεν βρίσκω κανένα λάθος στο παιχνίδι αποφεύγω τα αρνητικά σχόλια, αλλά πραγματικά ένα εξαιρετικό παιχνίδι για μένα.
Galaxy Force: Alien Shooter Arkada bsrs