Post by crappuewestdtocboa on Mar 8, 2022 20:33:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Galaxy Force: Alien Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Galaxy Force: Alien Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kodu vairāk žetonu ▞▞▞
▞▞▞ Galaxy Force: Alien Shooter 2022 version ▞▞▞
Lieliska šāvēja spēle, bet nepatīk reklāmas...
man ļoti patīk spēle, tomēr es domāju, ka zelta iegūšanai ir vajadzīgs pārāk ilgs laiks. piemēram, pārāk ilgi..... 21. septembri mūzikas atjauninājums ir satriecošs un relaksējošs. joprojām ir grūti iegūt zeltu, bet joprojām patīk spēle. jā, es saprotu, ka ir spēle un zelta iegūšana darbojas. Man vienkārši šķiet, ka dārgakmeņos ir ārkārtīgi grūti iegūt zeltu. tas prasa pārmērīgi daudz, un es tiešām domāju pārāk daudz atskaņošanas laika, lai veiktu jebkāda veida jaunināšanu, kad esat sasniedzis noteiktu līmeni.
spēle ir jautra. reklāmas nav uzmācīgas. dizains izskatās labi. nav acīmredzama veida, kā pārnest manu profilu uz nākamo tālruni. kam vajag plāksteri.
Ja vien jums patīk darīt vienu un to pašu katru dienu, šī spēle ir laika izšķiešana. Īpaši lēna jaunināšana un neprātīgi daudz lietas, kas nepieciešamas, lai to izdarītu. Nelejupielādējiet, jūs to nožēlosit.
Viņi turpina atņemt atlīdzības, piemēram, dārgakmeņus, lai piespiestu jūs no viņiem iegādāties, lai tikai uzlabotu savus kuģus, dronus un spārnus. Vēlaties spēlēt spēli, izņemiet maku, jo jums ir jāmaksā, lai spēlētu. Kopš brīža, kad es sāku spēlēt tikai pirms dažiem mēnešiem, tas ir samazinājies.
Serveris šausmīgs!!! Atjaunināts agrāk, un joprojām ir problēmas izmēģinājuma režīmā, un tajā nav Ziemassvētku notikuma, kas ir minēts atjauninājumā!
Galaxy Force: Alien Shooter آرکیڈ eavp
Es patiešām mīlu šo spēli. Manuprāt, labākā bullet hell/shoot em up, ko esmu spēlējis. Bet man ir ļaunums pret pvp multiplayer.. šķiet, ka dažreiz mana spēle vai pat pretinieks sasalst un es redzu mūsu punktu skaitu, kā mēs iznīcinām tikpat daudz ienaidnieku, lai kāda iemesla dēļ kāds no mums tiktu pie rezultāta. ātrāk. Tā ir kā dīvaina kavēšanās, kas vienam spēlētājam vienmēr ir, un viņš nekad nevar panākt pat tad, ja nodara tādu pašu kaitējumu. Man patīk šī spēle, bet, lūdzu, izlabojiet!
Falcon Squad: Galaxy Attack Arcade ygy
Tāpēc es skatos video par bezmaksas griezienu un noskatījos Galaxy, un viņi man iedeva šo lēto versiju, nav slikti, LoL 😂
Tas kļūst smieklīgi, ņemot vērā jaunākos atjauninājumus, kā tieši kādam vajadzētu progresēt, netērējot reālu naudu fantāzijas spēlei, kad jūs pastāvīgi atņemat atlīdzību, ko var nopelnīt, spēlējot spēli. Esmu spēlējis šo spēli vairāk nekā 2 gadus un skaitot, esmu ieguldījis vairāk $$$, nekā jebkad plānoju, pavadīju daudzas baudas stundas, taču tagad tā kļūst arvien mazāk patīkama. Lūdzu, atjaunojiet atlīdzības un esiet godīgi 🙏
Tā ir ļoti patīkama spēle, ja bērnībā jums patika spēlēt Galagu vai Gladiusu. Tomēr viņi visur iepērkas lietotnēs, un daži no tiem ir diezgan smieklīgi, īpaši mobilajām spēlēm. Jums ir zelts kā parasta valūta un dārgakmeņi kā augstākās kvalitātes valūta. Uzlabojot savu kuģi, jūs varat nejauši iztērēt grūti nopelnītos dārgakmeņus, ja nepievēršat uzmanību.
Lieliski jautrs, vecās skolas stils. Labi padarīts.
Vai šīm freakkkkin reklāmām ir jāsēž un jādarbojas mūžīgi? Pietiekami slikti, ka to ir tik daudz, bet tad viņi skrien vēl un vēl un vēl un vēl un vēl un vēl un vēl
Labdien! Kā jau teicu, ka nevaru izmantot FB, lai sazinātos, Dell nepatika, kad es viņiem parādīju, cik viņi ir neprofesionāli, tāpēc esmu bloķēts no sava konta.. Un jūs varat uzlabot spēli, LABOJOT SAITES UZ REKLĀMAS, ko viņi spēlē, nebloķējiet vai atveriet melnu ekrānu, un man ir jārestartē spēle vairākas reizes sesijas laikā. Ja tas būtu ceturtdaļa par katru reizi, kad tie notiek, es būtu bagāts???
Šī spēle maksā pārāk daudz naudas, lai spēlētu ar dārgakmeņu iegādi. Mēs esam tikai nabagi, nevis miljonāri. Lūdzu, padariet šo spēli lētāku. Turklāt pēc atjaunināšanas spēle tagad ir bezsaistē. Nevarēja mainīt kosmosa kuģi, dronus vai veikt citas izmaiņas, jo tas ir bezsaistē. Šajā spēlē joprojām ir daudz kļūdu. Lūdzu, uzlabojiet to un samaziniet dārgakmeņu cenu, piemēram, 10 000 dārgakmeņu par 1 USD, nevis 10 dārgakmeņus par 10 000 USD. Es drīzumā izdzēsīšu šo spēli, ja nebūs uzlabojumu.
Super jautra spēle! Atgriežas pie klasiskajām 80. gadu kosmosa šāvēju spēlēm, piemēram, Galaxian un Galaga. Nekad nav garlaicīgs brīdis. Iepriekšējās problēmas ar spēli tika atrisinātas ar pēdējo atjauninājumu. Šī ir ārkārtīgi izklaidējoša spēle. ....5 ZVAIGZNES!!!!
Man tas patīk, jo tas padara manu prātu aktīvu un aizņemtu. Tā ir otrā lieta, ko es darītu, lai manas smadzenes strādātu pēc pamošanās. Koba tīmeklis ir beidzies!
Sākumā jautri, bet noteiktā brīdī jums ir nepieciešami zaļie dārgakmeņi, lai nolīdzinātu savu lidaparātu līdz līmenim, kurā ir iespējams pabeigt līmeņus. Bet dārgakmeņus ir grūti iegūt pietiekamā daudzumā, vienkārši spēlējot spēli, tāpēc spēle kļūst par spēli, par kuru jāmaksā. Pirmās spēles nedēļas bija patiešām jautri, piemēram, 5 zvaigznes, bet pēc tam, kad esat sasniedzis šo sienu, spēle ir diezgan vāja, piemēram, 1 zvaigzne. Turklāt nav absolūti nekādu norādījumu. It kā nekas nepaskaidro izlīdzināšanas un attīstības procesu.
👍🤣🤣🤣
Jautra spēle! Grafika laba. Vadāmība ir laba. Kopumā tā ir jautra spēle.
Lieliska spēle patīk grafikas viegli pārspēt visapkārt jautri
Šī ir jauka šaušana uz augšu. Man ļoti patīk spēlēt šo spēli!
labi
Šī ir mana trešā reize, kad to daru, jo cilvēki, kas izveidoja šo spēli, atbild ar robota ziņojumu, kurā teikts: "Paziņojiet mums, ko mēs varam darīt, lai uzlabotu". Cilvēkiem, kas aizraujas ar šo spēli, acīmredzot ir vienalga, ka šī spēle izsūc lielo spēli, un mēģina izvilināt spēlētājus ar smieklīgiem grūtiem līmeņiem (pat parastajiem), pārāk dārgiem priekšmetiem, īpašiem uzbrukumiem, kas sen nepastāv, un nepārspējamiem izaicinājumiem. Labāk ir spēlēt vecu Nintendo spēli, nevis šo spēli. Izdzēsts!
Pēc pēdējā atjauninājuma tā ir pilnīgi bezjēdzīga spēle, pat ja jūs iztērēsit pārāk daudz naudas, jūs nekur nenokļūsit, trūkst karšu un dzinēja daļu, tikai laika un naudas izšķiešana
Laba spēle, bet dārga.
Šie atjauninājumi vienkārši liek jums iegādāties lietas, lai uzvarētu. Esmu iestrēdzis tajā ellē spēcīgajā pasaulē 10, 5 spieķu lāzera vērpšana, raķešu šaušana ar lāzera bumerangu, nejauši izšaušanas boss ar 113. BETAfd līmeni, tas ir viss. Ak, kas ir tas, ka spēlē grūti un ellē režīmā, lai iegūtu vairāk dārgakmeņu, labi ieskrūvē jūs, jo tie vairs nedod jums dārgakmeņus (izņemot zvaigžņu lādi). Jūs zināt, kā, skatoties reklāmas, lai atdzīvinātu savu kuģi, jūs (dažreiz) 1 dzīvības vietā ieguvāt vēl 3 dzīvības, uzminiet, kas šīs trīs dzīves kļūmes vairs nav. Labot
Laba spēle!!
Patiešām jauka spēle laba grafika, jauka vadība, ir tik daudz notikumu, ko var spēlēt, mēs varam spēlēt šo spēli arī ar saviem draugiem, mēs varam spēlēt kā grupa, arī šī patiešām ir jauka spēle, taču viena problēma ir kosmosa kuģa problēma. izstrādātājs, kurš, lūdzu, kaut ko izstrādāja par šīm augstajām izmaksām.
lieliska spēle tādam spēles veidam, kāda tā ir.. iemesls, kāpēc es nepiešķīru 5 zvaigžņu vērtējumu: maksā, lai spēlētu scenārijs, es nepiekrītu. Man patīk vecās skolas veids; ja tu esi pietiekami labs, tad un tikai tad tu saņemsi atlīdzību.
Tipisks ārkārtējas grūtības līmenis, kas liek jums iegādāties sasniegumus diezgan agri spēles laikā. Nepieciešamas tonnas zema līmeņa slīpēšanas, pat ja ieguldāt 10–20 USD. kas ir vairāk nekā šī spēle un tādas spēles kā tai ir vērts. Tomēr pirms šī brīža tas ir jautri.
Man šķita, ka šī bija jautra spēle, un novērtēju to tā, taču vienā līmenī es nevarēju saņemt atlīdzību par visu slikto puišu nogalināšanu, lai gan es to izdarīju, un nākamajā līmenī man nebija paredzēts nodarīt kaitējumu, un es to vēl nedarīju. nesaņem ētera atlīdzību. Nosūtīju viņiem ziņu, taču nekādu izmaiņu nebija. Man ir mape spēlēm, kuras nav vērts spēlēt. Šī spēle iet iekšā, un es spēlēšu kādu citu spēli.
Tas avarē, kad mēģinu skatīties reklāmas
Sky Gamblers: Storm Raiders آرکیڈ gxs
Vēl viena maksa par uzvaru spēlē. Katrs atjauninājums sniedz mazāk iespēju laimēt dārgakmeņus. Man ir 3 miljoni monētu un NEVIENU dārgakmeņu, ko uzlabot. Nav godīga spēle tiem, kas nemaksā. PvP spēlēs nav nekādas pieklājības.
Jautra šāvēja sākumā. Pieejami pienācīgi jauninājumi un iespējas. un dažādi grūtības līmeņi. Negatīvā puse ir tad, kad nokļūstat līdz noteiktam punktam, lai uzvarētu pilnībā maksā. Tam vajadzēja zināt pārāk labi, lai būtu patiesība, es parasti turos tālāk no uzņēmumiem, kas ļauj vienā piegājienā iztērēt 100 ASV dolārus vai vairāk, parasti pilnībā gūstot naudu.
Man patīk šāvēji, un tam ir jauka vecās skolas pieskāriens, taču slīpēšanas apjoms liek jums maksāt milzīgi, jo progress ir vienkārši un vienkārši rupjš. Pat ar visām reklāmām man nav nekas pretī maksāt vai iegādāties spēli, kas man patīk, bet šī ir tikai vaļu slaktiņš. Nē paldies.
Man atgādina videospēles no pusaudža vecuma, un man patika apmeklēt arkādes. Es tik tikko iekļāvos kopējā spēlē, un 3 zvaigznes jau ir grūti. Meklēju pirkšanas pogu. Man arī jāmeklē spēles ceļvedis/palīdzības sadaļa. Es nekad tā nedaru...
Patīk šī lietotne. Uztur manu reakcijas laiku!
Falcon Squad ir kosmosa arkādes dīvainība. Tāpat kā visas spēles, jūs varat apkopot resursus vai tos iegādāties. Esmu darījis abus. Spēlē ir daudz darāmā, un ir pieejamas dažādas iespējas.
Esmu veicis dārgakmeņu luksusa meklējumus un neesmu saņēmis dārgakmeņus. Es sazinājos ar jūsu atbalsta dienestu un nevienam neesmu atbildējis. Lietotnes dzēšana.
Ja vēlaties pelnīt naudu, vienkārši izveidojiet spēli, kas veltīta naudas pelnīšanai, un vienkārši nemainiet šo spēli tik daudz. Netērējot daudz naudas, tas praktiski nav uzvarams. Jā, tas ir vārds, un es tikko to izdarīju. Samierinies ar to.
Super jautra spēle! Daudz iespēju uzlabot kuģus, torņus un dronus! Nav jāmaksā, lai spēlētu konkurētspējīgi. Reklāmas nav obligātas un sniedz lielisku atlīdzību! Vienīgais iemesls, kāpēc tas nesaņēma 5 zvaigznes, ir neērts lietotāja interfeiss. Liela daļa no tā paliek neizskaidrota, un ir jāpieliek lielas pūles, lai saprastu, kas ir kas. Es joprojām atrodu lietas, par kurām nezināju pēc 2 nedēļu spēlēšanas. Kopumā lieliska spēle, ļoti jautra. Noteikti tur īkšķi! Labi padarīts!
Es domāju, ka tas ir labākais, ko varat izmantot dreifējošiem kosmosa kuģiem, kas ir grūtāki līmeņos, un tas ir patiešām jautri ar dreifējošu spēku
Šī ir laba spēle, taču tā ir arī tipiska.
Laba spēle. Bet daži priekšnieki strobe un aince man bija epilepsija, tas nav labi. ja tas tika novērsts, tas būtu labāk. tas ir grūti, es tikko sasniedzu 11. līmeni un šķiet, ka drīz man būs jāmaksā, lai uzvarētu, ko dara visas šāda veida spēles. tajā brīdī slikti atinstalēt.
Izstrādātāji ir gudri, slikti dodiet viņiem to! Jūs aizķeraties un tad sasniedzat līmeni, kad spēle patiešām kļūst atkarīga no spēlētāja vēlmes maksāt par spēli. Interfeisā bieži ir problēmas, kuru dēļ sacensību moduļi netiek uzturēti. Dzinēja jauninājumi nekad nedarbojas – vienkārši nedariet to, lol. Un, ak, tās reklāmas, tik daudz reklāmu... pēdējo sešu mēnešu laikā tas ir kļuvis ievērojami sliktāks... un es sāku spēlēt šo spēli pirms diviem gadiem.
Tas ir grūti, bet man patīk. Tomēr ir grūti attīstīties vai savākt kārtis, lai attīstītos
Laba izklaide, taču reklāmas ir kļuvušas pārāk plašas, katrai pa 30 sekundēm un vairākiem ekrāniem, lai to aizvērtu. Tas ir par daudz
Es šai spēlei piešķīru 5 zvaigznes, bet tagad nomainīju to uz 1. Jo tagad viņi noņem dārgakmeņus un monētas no lidmašīnas izmēģinājuma un dronu izmēģinājuma. Viņi piespieda spēlētājus pirkt dārgakmeņus un monētas. Tagad spēle nav patīkama ..grib naudu naudu un tikai naudu 💰. Tāpēc nelejupielādējiet to. Tā ir krāpniecība
獵鷹隊:銀河攻擊-經典射擊遊戲 街機 zhzz
Jautri un laba koncentrēšanās spēja
Man spēle patika sākumā, taču vēlāk tā kļuva ļoti nomākta un vienkārši satrauca. Es nopirku pirmo sākuma iepakojumu par 2 £, un tas man deva nelielu stimulu, taču tas neturpinās ilgi, un nākamie iepakojumi ir daudz dārgāki. Manuprāt, noteikti maksā par uzvaru spēlē. Jūs pavadīsit stundas, slīpējot dažus līmeņus. Piemērs: kad es atkārtoju līmeni, tas man dod 200–300 zelta, man vajag 2300, lai iegūtu 1 līmeni, un es nevaru uzvarēt jaunos, jo tie ir pārāk grūti. Un jums ir tikai 40 līmenis