Post by crappuewestdtocboa on Mar 8, 2022 20:42:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ OPUS: Rocket of Whispers ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ OPUS: Rocket of Whispers IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu aksaklık primogems ▞▞▞
▞▞▞ OPUS: Rocket of Whispers 2022 version ▞▞▞
5 dakika boyunca oynadı ve kaldırdı. Oldukça sıkıcı
OPUS: Rocket of Whispers Sarguzasht upv
OPUS: Rocket of Whispers ماجراجویی dah
İyi sanat, müzik ve animasyonlar. Tamamen Hikaye tabanlı. Gerçek bir zorlu oyun deneyimi yok. Benden satın almamı isteyene kadar saatler boşa gitti.
Kontrol ne durumda?
hikayem ilerlemiyor her seferinde çöküyor
Keşke bunu oynamayı göze alabilseydim ya da yüklemeden önce ödemem gerektiğini bilseydim
** Paramın veya satın aldığım ürünün iadesini istiyorum. Aksi takdirde, geliştiriciye karşı dava açacağım. Aynı sorundan bir çok kişi şikayetçi olmuş. Sorunu çözmediniz veya kullanıcı geri bildirimlerini ve yardım ricalarını göz ardı etmeyi seçtiniz. Bunun ekibinizin nasıl görünmesini sağladığını düşünüyorsunuz? LÜTFEN ARIZALI ÜRÜNÜ düzeltebilmeniz için yanıt verin.** Oyunu deneme süresinin sonunda satın aldım, ancak tam oyuna erişmeme izin vermiyor "Şimdi tam Oyunu oynadığınız için teşekkürler" diyor biri bana yardım edebilir veya geliştirici yanıt verebilir mi lütfen!
Oyun hakkında tam olarak neyi sevdiğimi bilmiyorum.
OPUS: Rocket of Whispers ماجراجویی dah
İyi oyun ama bunun sadece bir deneme olduğu ve tam oyunun kilidini açmak için ödeme yapmanız gerektiği gerçeğiyle açık değiller. Bana samimiyetsiz geliyor.
Oldukça kısa ama oynanış açısından bu tür mantıklı, inşa edilecek aynı parçaları bulmak çok tekrarlayıcı ve sıkıcı olurdu, bu yüzden bunun iyi düşünülmüş bir karar olduğunu düşünüyorum. Bunun keyifli bir hikayesi vardı, keşke satın aldıktan sonra bile benden para istiyormuş gibi hissetmeseydim.
Harika bir kalp ısıtan hikaye, harika bir müzik, gözlerim için de bir ziyafet 💖
Şimdiye kadarki en kötü oyun
oyuna giremiyorum... çok hayal kırıklığına uğradım ;^; lütfen bir şeyler yapın! Bu harika oyunu oynamak için çok heyecanlıyım!
Oynadığım ilk rpg ve bunu ilk oynadığım için gurur duyuyorum, her şey harika.Grafikler, hikaye, etkileşimler ve bazen tüylerimi diken diken ediyor, çok eğlenceli ve güzel. Çok iyi yapılmış, derin bir anlam duygusu verir.
Heyecan verici bir hikaye ve iyi bir oyun. Ancak kontrollerin daha iyi olması gerekiyor. Bazı kontroller, yürümek için dokunma gibi sis eklenebilir.
Bundan hoşlanıp hoşlanmayacağımdan emin değilim. Demo gerçekten kısa ve okuma açısından çok ağır. Oyunun gerçekte nasıl oynandığını anlayamadım. geçecek.
Harika oyun, şimdiye kadar gerçekten zevk aldım, şu anda tek gerçek şikayetim, navigasyonun biraz hantal olması. O kadar uzaklaştınız ki nereye gittiğinizi takip etmek zor ve navigasyon çubuğunun tek bir yerde durmaması oldukça can sıkıcı. Aksi takdirde, harika bir oyun!
Benim için çok sıkıcı. Çözülecek bir bulmaca değil.Farklı bölümler değil!çok fazla konuşma.Oyun değil hikaye gibi. Ama sesler müzik ve sahneler güzel
havalı görünüyor ama tepeden bakış beni öldürüyor
Mükemmel Yansıtılmış Bir Oyun Oyunu Oynarken Yaşıyor Gibi Ölüyorsunuz
hikayeyi sevdim ama bir süre sonra ilerlememe izin vermedi, neden olduğunu bilmediğim 35 sterlinlik bir şey almamı istedi.
Eğlenceli oyun. güzel hikaye ilerlemesi
OPUS: Rocket of Whispers Piedzīvojumu spēles ywgh
Bu oyun çok güzel, harika grafiklere sahip, diğer bölümler için para ödemeniz gerekse de üzgünüm, alacak param yok, keşke oynayabilsem
Oyunu sevin, grafikler biraz daha büyük olabilir ve kaşiflerin kontrol etmesi biraz zor olan karakterin kontrollerinde, ancak bunun dışında her şey yolunda.
Ben anlamamak ama iyi İngilizcemleştirmek için, 5 yıldız vermemin oyunu yapımcısının çok uğraştığını bilmemdir ve ben empati bi insanım da bu da bir sebeptir. Üstte herkes için böyle saçma sapan şeyler(jrjrp) yazmıycam, rastgele: arkadaş merhaba beni tanımıyorsan robloxta ohnookyou olaraksınızsin. Gerçekleştirmeyeceksiniz.bu kadar.#s bu videoyu izleyin çok duygulanıyorum
Bu oyun...beğendim ama eğer bu oyun tam bir oyunsa ve tam oyunun kilidini açmak için para ödemem gerekmiyorsa sana 5 yıldız vereceğim ama evet doğru biliyorsun
Diyalog bu kadar... acımasız olmasaydı çok daha iyi bir oyun olurdu. İlk iki diyalog kutusundan sonra ana karakterden nefret ettim, keşke orada dursaydı. Hayaletler ona her saniye tam olarak ne istediklerini söylüyorlar ve o hala "Ne istiyorlar? Sürekli mızmız bir bebek gibi davranayım!" diyor. Dünyayı keşfetmek için asla bir saniyeniz olmaz.Biraz raydan çıkıyorsunuz ve partnerinizin size RAYLARA GERİ DÖNMEMİZİ söylemesi için telsizler yanıyor! Osferik oyunda güzel olacağını düşündüm, ama yapımcılar "gösteri söyleme"yi hiç duymadılar, bu yüzden atmosferik oyunun tam tersi oluyor. Herkesin aynı şeyi tekrar tekrar söylediği sonsuz diyalog kutularından geçmek için ekrana tıklamaya devam ettiğiniz bir oyun. Ardından, birkaç saniyelik bir oynanış ve diyalog kutularına bir kez daha tıklayarak bir başka karakterden bundan daha fazla nefret edip etmediğinizi merak ediyorsunuz.
hikaye ilginç, ama oyunu oynamak istememi sağlayacak kadar ilginç değil. güzel sanat eseri. Gerçek oynanışı en hafif tabirle biraz sıkıcı buluyorum.
Diyalog ASLA BİTMEZ! Oyun oynanamaz!!!
OPUS: Rocket of Whispers Sarguzasht upv
ÖNCELİKLE YETKİLİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM BÖYLE MÜKEMMEL BİR OYUN YAPTIKLARI. İÇİN OYUNUN SERİİNİDE OYNADIM HİKAYE MÜKEMMEL VE GERÇEKTEN ORTADA BAŞARILI BİR ESER VAR OYUNDA
Raccoon Bubbles Puzzle ejth
Hikaye akışı harika ama benim için biraz gecikmeli. Kontroller iyi çünkü kullanımı biraz zor ama bunun dışında harika!
Para vermezseniz demo, indirene kadar belirtmiyor.
Meh
İyi
Deneme aşamasını yeniden yorumlanacak ve puanları ozaman düzelteceğim
cansız
Özgürmüş gibi davranır, ancak özgür eylem neredeyse anında sona erer. Yanıltıcı.
Oyun süresine izin verdiği 5 dakikanın bir incelemesini vermek istiyorum. Her şey rehberli, bu yüzden izlemek dışında yapabileceğiniz hiçbir şey yok, bu yüzden hiçbir şey çalamayacağımı bile bile 1,99'u çatallamak zor. Ayrıca oyun tepeden oynanıyor, pakete dahil olan eşyaları nasıl görebilirim?Hiçbiri görünmeyecek, yani tam olarak ne anlamı var? Belki denemeye gerçek oyunu dahil edebilirsin? Sadece izlediğim bir video olan bir şey için ödeme yapamam.
Böylesine duygusal ve etkileyici bir hikaye anlatan bir oyun bulduğum için kendimi şanslı sayıyorum. Dışarıda oyunları biraz topal ya da sadece rol yapma rpg'leri olarak düşünen insanlar var. Bunun tek nedeni bu oyunu bulamamış olmaları. İnsanların, oyunların gerçekten tutabileceğini gerçekten bilmeleri gerekiyor! Bunun gibi oyunlar ve bundan 7 yıl sonra kalbimde her zaman özel bir yer tutacak. Lütfen bunun gibi daha fazlasını yapın!
Sorun değil. John bayıldığında aynı eski sahneyi oynamasından hoşlanmıyorum.
Karakterinizin çok sinirli bir şekilde yürümesi çok uzun sürüyor.
Sadece Ücretsiz Değil. . .
Oyunu şu an itibariyle tam olarak bitirdim. Harika bir deneyimdi. Sigono'ya içtenlikle teşekkür ediyorum. Hayatımda daha güzel bir oyun görmüştüm. Oyun sizi sıkmıyor, eğleniyor ve mükemmel bir sonu var... ağladım :/. Sigono.'in diğer oyunu OPUS;Toprağı bulduğumuz gün bundan daha fazla kesinlikle kesinlikle içinde tam alınız tam bir şekilde tatmalısınız Teşekkürler Sigono Inc. Diğer harika oyunları bekliyor olacağız:)
Hikaye çizgisini seviyorum, ilginç ve üzücü. Sanat tarzını ve karakterleri beğendim, bu oyunu oynamanızı tavsiye ederim, güzel :-)